Új gasztronómiai magazinnal jelentkezik a Praktikák stábja
Szerző: Dehir.hu | info@dehir.hu Közzétéve: 2020.12.30. 10:40 | Frissítve: 2020.12.30. 12:54
Debrecen - Új, izgalmas recepteket próbálhatunk ki: Pinczés Mariann riporter és Kövér Sándor séf az ínycsiklandó ízek világába kalauzolja a nézőket.
Új gasztromagazinnal jelentkezett a Praktikák stábja: a nemrégiben elindított #gasztrokultból izgalmas, újító szellemű recepteket leshetnek el a főzés iránt érdeklődők. Hogyan is lehet 25 perc alatt éttermi minőségű ételt feltálalni? Pinczés Mariann riporter és Kövér Sándor séf megmutatja.
Finomságok készültek a konyhában
Az előétel nem más, mint garnélarák lazaccal és mascarponéval, görögös ízjegyekkel, a főétel pedig sült tarja baconös répával, paszternákpürével, ezek mellé pedig borszakértő segít választani megfelelő bort.
A séf a garnélarák tisztításának módszerét, az ízléses tálalás mikéntjét és a tengeri herkentyűk megfelelő fűszerezését is megmutatja a nézőknek.
Hogyan is készülnek ezek a finomságok, és milyen további praktikákat leshetünk el a séftől? A #gasztrokult első részéből megtudhatják:
HOZZÁSZÓLÁSOK (0)