Különleges ízű őszi ételre vágyik? Hoztunk egy jó receptet
Szerző: Dehir.hu | info@dehir.hu Közzétéve: 2019.11.10. 14:30 | Frissítve: 2019.11.10. 14:34
Debrecen - A Praktikák legújabb adásában rakott cukkini készült sütőtökkel, sertésszűzzel: a fortélyokra profi séf mutatott rá.
Az ősz egyik legkedveltebb zöldségét, a C-vitaminban gazdag sütőtökből készítettek ízletes ételt a Praktikák legújabb adásában. Lipták György séf H. Varga Eszter műsorvezetőnek elmondta: nemcsak előételként vagy levesben remek ez a zöldség, hanem köretként, főételként vagy desszertben is megállja a helyét. A Debrecen Televízió műsorának új részében rakott cukkini készült sütőtökkel, emellé pedig szalonnába tekert sertésszüzet tálaltak.
Újabb finomság készült a konyhában
Lipták György kiemelte: fontos az, hogy a hús feszes, fényes, szép színű legyen, ebből tudhatjuk azt, hogy jó minőségi az áru. Arról is kapunk infót a szakembertől, hogy érdemes felvágni ezt a nemes részét a sertésnek.
Az étel egy igazán ínycsiklandó, fűszeres mártással készült: babérlevéllel, kakukkfűvel és egész borssal bolondította meg a séf, valamint a sajtot sem sajnálta a rakottas tetejéről, s a szalonnát a húsról.
Kíváncsi a teljes receptre? Tekintse meg a Praktikák legújabb adását:
HOZZÁSZÓLÁSOK (0)