Újabb finom falatok készültek a Grillakadémián
Szerző: Dehir.hu | info@dehir.hu Közzétéve: 2019.07.15. 13:36 | Frissítve: 2019.07.15. 14:02
Debrecen - Szeretné ellesni a jó rosé kacsamell készítésének fortélyait? Bence és Dani ebben is segít!
Ismét két izgalmas recepttel jelentkezett a Grillakadémia két "tanára", Dani és Bence, akik ezentúl személyre szabott kötényekkel állnak a grillrácsok előtt. A Debrecen Televízió grasztromagazinjának legújabb adásából azt leshetjük el, hogy készíthetünk isteni rosé kacsamellet, valamint tempuratésztában sült bodzavirágot. Az utóbbinak a bundájában jó minőségű barnasör is helyet kap, így ízletes, roppanós végeredményre számíthatunk, s más alapanyagokkal, például zsenge zöldségekkel is kísérletezhetünk.
Kacsa fűszeres köntösben: ízletes, szójaszószos-narancsleves pácban érlelték a fiúk a szárnyashúst, mielőtt a grillre helyezték volna, ehhez pedig cseresznyés chutneyt kínáltak.
Szeretne ön is hasznos grillezési tippekkel gazdagodni? A grillakadémián megteheti, a teljes adás itt tekinthető meg:
Kapcsolódó cikkek:Cím | dátum |
---|---|
Újabb szuper tippekkel jelentkeztek a grillezés mesterei | 2019.06.24 |
Visszatérnek a grillezés mesterei: újabb titkokat leshetünk el a Grillakadémián | 2019.05.18 |
HOZZÁSZÓLÁSOK (0)