Libakolbász és kacsamáj: sztárszakács főzött különlegességeket Debrecenben
Szerző: Dehir.hu | info@dehir.hu Közzétéve: 2014.09.28. 17:04 | Frissítve: 2014.09.28. 17:04
Debrecen – Ínyencségek szárnyasokból. A Négy évszak–négy sztárséf elnevezésű vacsorasorozat őszi menüjét Buday Péter készítette el.
Minden a környékről, az ősz finomságai Debrecenben. Ezt a nevet kapta az ismert mesterszakács menüsora. Az ételek elkészítésénél a környék ízeit vette alapul. Így került az asztalra libakolbász, malac- és bárányhús is.
A következő élményvacsorát november végén rendezik Debrecenben. Akkor a vendégek egy Michelin csillagos magyar étterem séfjének ételeit kóstolhatják majd meg.
Hozzászólás írásához jelentkezzen be!
HOZZÁSZÓLÁSOK (0)