Lázár menüje: a konyhák sztárja főzött a vendégekre Debrecenben
Szerző: Dehir.hu | info@dehir.hu Közzétéve: 2015.09.27. 16:28 | Frissítve: 2015.09.27. 16:28
Debrecen - A híres magyar chef, Kovács Lázár főzött a Lycium Hotelben. Elsősorban bajor ételeket és italokat szolgáltak fel.
Sörben, lassan sütött tarja almás káposztával és Szent András könnyével. Ez volt az egyik fogás a szombati vacsorán. Emellett faszénen sült ropogós csülköt, valamint mákos palacsintát szilva öntettel és vanília fagylalttal is kóstolhattak a résztvevők.
A rendezvényen Kovács Lázár tanácsokat is adott, hogyan kell a különböző ételeket elkészíteni, valamint bajor söröket is csapolt. A mesterszakács a hotel, négy évszak, négy sztárchef programjának őszi vendége volt.
Hozzászólás írásához jelentkezzen be!
HOZZÁSZÓLÁSOK (0)